For bedrifter og partnere

- Sammen skal vi tilby den beste netthandelen for kundene våre

Hva om vi sa at vi kan levere varene dine allerede samme dag? La frakt bli en del av kundereisen og skap en god totalopplevelse slik at fornøyde kunder kommer tilbake gang etter gang!

Porterbuddy har utviklet en teknologi som gir hurtig, presis og fleksibel hjemlevering. Du og kunden blir enige om når og hvor, vi løser resten. Med dagens fokus på bærekraftige løsninger vet vi at våre kunder setter ekstra pris på at vi leverer det meste med elbil.

Gi kundene dine det de fortjener, rask hjemlevering med fokus på miljø!

"Porterbuddy har imponert oss fra start og har blitt et leverinsalternativ mange tusen av våre kunder velger for å få pakken trygt og raskt levert til døra"

Christine Skålnache, Daglig Leder, Blush

Kunden i fokus, alltid!

Porterbuddy sørger for at kundens kjøpsopplevelse er den beste måten å handle på. Du får varene rett hjem, på dørstokken samme dag. Porterbuddy tilbyr løsninger som gir mulighet for dynamisk prising av frakt, økt konvertering og et sterkt konkurransefortrinn mot andre aktører som ikke har de samme gode og fleksible leveringsløsninger.

Porterbuddy sørger for at varene dine kommer raskt og trygt hjem til kundene dine. Vi skal alltid være først med det siste.

Kundeservice

Vi jobber med data og beregninger for kontinuerlig å gjøre logistikkjeden mer effektiv og forbedre tjenesten. Hele organisasjonen vår, fra bud, driftsledere til kundesupport, vet hva som trengs for å glede kundene.

Vår kundeservice er åpen når de andre har stengt.

Alltid først på kundetilfredshet

  • Fantastiske tilbakemeldinger fra kunder (Trustscore 4,9/5)
  • Enkel og klar dialog med kunden i hele reisen
  • Sanntidssporing med mulighet for å chatte direkte med bud
  • Kontaktløs levering (kunden velger selv)
  • Bilde av levering gir trygghet (ved kontaktløs levering)

Integrasjoner

Vi integrerer mot det meste av e-handelsløsninger og lagersystemer. Har din butikk en skreddersydd løsning, så finner vi sammen ut hva som skal til for å gi dine kunder den aller beste handelsopplevelsen!

Vil du bli vår buddy?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og bli den første til å motta siste nytt og tilbud fra oss.

Ja, jeg ønsker å motta personaliserte nyheter, tips og tilbud fra Porterbuddy via elektronisk kommunikasjon. Jeg har lest og forstått Retningslinjer for personvern.

*Påkrevd felt

Hvis du elskerspam, bør duikke meldedeg på.