Her handler du med Porterbuddy

Komplett

Elektronikk, Underholdning & gaming

Farmasiet

Helse & velvære
Porterbuddy Telenor

Telenor

Elektronikk

Blush

Helse & velvære

Fjellsport

Sport & turutstyr

Jernia

Hjem & hobby

Hvordan fungerer tjenesten vår?

1. Velg tid

Velg når det passer deg å ta imot pakken.

2. Følg leveringen

Vi sender deg sms’er med oppdateringer og link til sporingsside der du kan følge leveringen.

3. Gjør deg klar

Etterhvert vil du bli tildelt et kønummer som gir deg en indikasjon på når vi kommer.

4. Levering

Har du valgt kontaktløs levering tar vi bilde av hvor vi la pakken, sånn at du skal finne den.

Når du har bedre ting å gjøre enn å vente

Å handle på nett er noe vi alle gjør, det har blitt en naturlig del av hverdagen. Vi jobber derfor sju dager i uka for å levere. På en grønnere, teknologi-dreven måte leverer vi tusenvis av pakker i året for små og store butikker. Vi gir deg løpende dialog med ditt personlige bud, og en frihet du ikke visste var mulig. Vi mener også at du skal føle deg trygg og tilbyr alltid kontaktløs levering.

Like ivrig som deg

Hva om vi sa at du kunne få varene dine hjemlevert allerede samme dag?! Eller akkurat når det passer deg? Vi løser det med hurtighet, fleksibilitet og presisjon. i tillegg leverer vi det meste med elbil! Det gjør vi for at du skal slippe å kaste bort tid på å vente, for vi er like ivrige som deg!

Sett en ny standard med oss

Våre ansatte er de viktigste vi har, det er de som driver Porterbuddy fremover og sørger for at vi kan levere på den aller beste kundeopplevelsen. Har du lyst til å være med på reisen, utforske nye markeder og teknologi vil vi gjerne høre fra deg. Vi er alltid på utkikk etter nysgjerrige, blide og skapende mennesker og kanskje du er en av de vi ser etter.

Lurer dupå noe?

Vi mener markedet er fylt av store aktører som ikke bryr seg, og at netthandel fortsatt er for primitivt, usikkert og fragmentert. Vi forstår ikke hvorfor dagens logistikk ikke er grønnere, smartere og enklere. En etter en dumper store og små pakker ned på døra, i en postkasse eller på et hentested. Uforutsigbart, komplisert og sløsing av tid. Med Porterbuddy skal du være trygg på at pakken kommer når og der du selv velger.

Vil du bli vår buddy?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og bli den første til å motta siste nytt og tilbud fra oss.

Ja, jeg ønsker å motta personaliserte nyheter, tips og tilbud fra Porterbuddy via elektronisk kommunikasjon. Jeg har lest og forstått Retningslinjer for personvern.

*Påkrevd felt

Hvis du elskerspam, bør duikke meldedeg på.